Citytrips China

De Chinese muur in Beijing

Heeft u geen zin om een rondreis te maken, maar wilt u toch de Chinese cultuur ervaren, dan is een citytrip naar China misschien wel iets voor u. Er zijn tegenwoordig citytrips naar Beijing, Shanghai en andere Chinese steden. Wij geven u op deze pagina een overzicht van stedentrips citytrips die door Nederlandse reisbureaus worden aangeboden.

Het aanbod van stedentrips China beperkt zich tot Beijing, Shanghai en Xiamen. Deze drie prachtige steden zijn perfect als u een weekje China wilt ervaren.

Zelf een citytrip China samenstellen

Vliegtickets
Als u zelf vliegtickets wilt vergelijken en boeken dan boekt u gemakkelijk en goedkoop bij de volgende organisaties:

Hotels

Hotels vergelijkt u het gemakkelijkst bij Trivago. Via hun site kunt u meer dan 1 miljoen hotels op 250 verschillende hotelboekingssites vergelijken.

Klik hier om naar de site van Trivago te gaan.


Citytrip China aanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle citytrips naar China die aangeboden worden door Nederlandse reisbureaus. Bij elke stedentrip staat de naam van de reis, welke stad u gaat bezoeken, de totale reisduur en de vanaf-prijs per persoon. Bent u geïnteresseerd in een citytrip en wilt u meer informatie, klik dan snel op de ‘Klik Hier!’ button die achter elke reis staat. U komt dan op de pagina van de reis naar uw keuze en kunt dan gelijk kijken of deze citytrip naar China perfect voor u is! U kunt in de tabellen naar rechts scrollen zodat u meer informatie over de reizen krijgt.

De Jong Intra – Dejongintra.nl

Naam van de reisStedenReisduurVanafWeblink
Privé rondreis hoogtepunten van BeijingBeijing6 dagen€744Klik Hier!
Privé rondreis Xiamen en de Hakka HuizenXiamen8 dagen€1240Klik Hier!

TUI – Tui.nl

Naam van de reisStedenReisduurVanafWeblink
Narada boutique hotel Shanghai -
Formule 1
Shanghai8 dagen€1299Klik Hier!

Kras – Kras.nl

Naam van de reisStedenReisduurVanafWeblink
Stedentrip Keizerlijk BeijingBeijing8 dagen€649Klik Hier!

 

Delen? Dat kan via deze knoppen: